ERVAREN TRAINER/ADVISEUR

IMPACT – Verandering heeft de toekomst

Wij zijn Impact!
Organisatieadviesbureau te Rosmalen met opdrachtgevers in vooral de non-profitsector, maar ook in het bedrijfsleven. We helpen onze klanten bij het richten en realiseren van hun ambities. We bieden expertise in de veranderkundige aanpak en combineren daarbij ‘hard en zacht’: hard op resultaat en inhoud, zacht op het proces.
In ons meer dan 20-jarig bestaan hebben we zo’n 500 organisaties begeleid. Ons team bestaat uit 6 gedreven professionals en 2 professionele ondersteuners (Office). Organisatieadvies en training gaan bij ons hand in hand en zijn gericht op verbetering van prestaties. We zijn ‘hands-on’ en hebben een hoog commitment aan resultaat. Vrijblijvend constateren dat zaken beter moeten past niet bij ons; wij nemen verantwoordelijkheid en doen dus mee!

Jij!
Jij bent een ervaren en bevlogen trainer/adviseur. Je snapt voor welke uitdaging organisaties staan en je hebt meerdere jaren ervaring met het geven van training en het begeleiden van veranderingsprocessen. Je wilt graag dat jouw interventies daadwerkelijk effect hebben. Zodat organisaties echt in staat zijn om beter te worden.
Je hebt behoefte aan een professionele omgeving, waarin je samen met collega’s complexe klussen kunt aanpakken. Je wilt ruimte om aan je eigen deskundigheid te werken en interventies te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Wat je ook wilt is je kennis en ervaring benutten om collega’s te laten groeien.
Jouw persoonlijkheid is te typeren als stevig, zelfstandig, ‘doorpakker’ en met autoriteit. Aan een directietafel sta je je mannetje (of vrouwtje) en tegelijkertijd kun je aansluiten bij medewerkers die in ontwikkeling moeten worden gebracht.

Trainen en adviseren bij Impact
Als bovenstaand profiel bij jou past, dan wordt het de hoogste tijd om kennis te maken. Wij van Impact hebben de behoefte om ons kernteam te versterken.
Wat we inhoudelijk van je vragen is:

 • Je bent zelfstandig in staat tot het uitvoeren van trainingen en daarbij behorende interventies op de navolgende gebieden:
  • Managementontwikkeling
  • Communicatieve en sociale vaardigheden
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Hanteren en ombuigen van weerstanden
  • Commerciële en salesvaardigheden
 • Je bent innovatief en in staat om nieuwe trainingen te ontwikkelen die aansluiten bij vragen in de markt.
 • Je bent in staat organisaties te begeleiden bij het doorvoeren van veranderingen.
 • Je bent in staat om opdrachten uit te bouwen en nieuwe te verwerven.

Functie-eisen

 • HBO of academische opleidingsachtergrond die jou in staat stelt kwalitatief goede interventies in te zetten.
 • Ruime, aantoonbare ervaring in het trainers-/adviseursvak.
 • Een brede kijk op het leven en op organisaties.

Reacties
Reageren kan per mail (incl. CV) of telefonisch. Zie daarvoor onderstaande contactmogelijkheden.

We stellen uitsluitend reacties op prijs als je bereid bent om je via een dienstverband aan ons bureau te verbinden.

Meer weten?

Wil jij graag bij Impact komen werken?

Neem contact op met Rob!

  Bel Rob
  Mail Rob 
Rob Kamp

Author Rob Kamp

More posts by Rob Kamp